Product was successfully added to your shopping cart.

Barbie

Barbie

Barbie on kogu maailmas tüdrukute lemmik juba üle 50 aasta. Mänguasjade tootja Mattel Inc lipulaevaks olevate Barbie nukkude juurde kuulub terve väike universum: erinevad aksessuaarid alates mängumööblist ja lossidest kuni autode ja õhtukleitideni. Barbiel on lisaks hulk pereliikmeid-sõpru, kellest tähtsamad Ken, Skipper, Stacie, Chelsea, Kelly, Teresa, Nikki ja lemmikloomakesed. Barbie sarja täiendab fantaasiamaailm, kuhu kuuluvad merineitsid, haldjad, printsessid ja teised muinasjutulised tegelased.

Barbie käib alati ajaga kaasas: viimaste aastate kollektsioonid kannavad sõnumit “Sa võid olla kes tahes”, et julgustada tüdrukuid unistama suurelt ja nägema end kõikvõimalikes rollides. Lisandunud on erineva kehakuju, naha-, juukse- ja silmavärviga Fashionista nukud. Barbie maailm on laienenud ka raamatutesse, filmilinale ja arvutisse.

Barbie on suunatud mängusõpradele alates 3. eluaastast.

Üks Barbie fenomene on, et iga 3 sekundi tagant saab keegi kusagil maailmas õnnelikuks nuku omanikuks nagu ka see, et Barbie on üle 100 000 täiskasvanust kollektsionääri. Barbie garderoobi on oma loominguga rikastanud üle 150 moedisaineri ning näiteks läbi aegade kalleim Barbie müüdi Londonis Christie’s oksjonil hinnaga 14 000 eurot.

Tutvu Barbie maailmaga: www.barbie.ee








Määra langev suund

Tooted 13 kuni 24 koguhulgast 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Määra langev suund

Tooted 13 kuni 24 koguhulgast 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5